Kärleksfotografering -NYA SIMPLY PAPAYA

Fotografering med klänningÄr du sugen på att ta porträttbilder på er som par, en kärleksfotografering?

I så fall är jag så glad att nu kunna berätta om det NYA Simply Papaya Photography (följer du mig på instagram så vet du redan)! WIHOO!  

Detta är för dig som vill ha bilder på er som par, som vill ha en speciell upplevelse. Som vill ha en mysig stund med din älskling där ni två kan vara tillsammans en stund och skämma bort er lite grann. 

Simply Dresses

SÅ, därför kommer du nu kunna få välja bland vackra KLÄNNINGAR att ha på dig under fotograferingen – SIMPLY DRESSES <3

Tänk att kunna få klä upp sig och ta jättevackra bilder som ni sen kan ha resten av ert liv. 💕

Jag vet i alla fall med mig själv att jag alltid drömt att få klä upp sig i vackra klänningar. Vi ser på nobelfesten eller Oscars-galan och njuter av alla vackra klänningar. Så jag vill ge dig den möjligheten, att få ha en fin klänning och ta bilder som ni kan ha sen.

Jag vet också att det kan vara en sån där grej som hindrar från att faktiskt ta bilder. Att en tänker att “jag har inget att ta på mig”. Men NO MORE:). Jag tror att de flesta av oss (trots att vi kanske tycker det är obehagligt att va framför kameran) egentligen innerst inne VILL ha fina bilder på sig som par exempelvis.

Jag vill att du ska se hur fin du är, att du ska få den möjligheten. Därför är jag så glad att jag äntligen kan erbjuda det här. För att din investering i en kärleksfotografering ska vara något extra!

Har ni några frågor eller något ni undrar över så tveka inte att höra av dig.

Vill du läsa mer om hur det går till kan du göra det här:

Så här går det till

Kraam

Håll dig uppdaterad

Skriv upp dig så får du notifieringar när jag postar nya inlägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyright © 2020 Simply Papaya Photography · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2020 · Ivy & LaneGenesis Framework · WordPress · Log in