Kärleksfotografering – Johan & Evelina

Parfotografering Helsingborgrg

Det här paret, Johan och Evelina, fotograferade jag i Helsingborg i maj. Vi var i en vacker park, Rosenträdgården, precis i närheten av Kärnan.

Kärleksfotografering Helsingborg

Jag skrev lite på Instagram varför jag tycker om att fotografera människor. Och en sak som gör att jag tycker så mycket om att fotografera just människor är när de ser bilderna och blir förvånade och överraskade! Förvånade över att de blir FINA på bild. För det är så många som inte vill var med bild bara för att de tycker att de inte blir bra på bild, eller så känner man sig helt enkelt inte bekväm framför en kamera. Det är så kul när de som känner så ger det en chans och sen får se hur fina de faktiskt blev, att de själva ser att de visst blir fina på bild. Jag älskar att ge den känslan.

Jag vet själv hur det känns. Men jag vill att du ska se att du är fin!

Parfotografering Helsingborg
Kärleksfotografering Helsingborg
Kärleksfotografering Helsingborg
Kärleksfotografering Helsingborg
Kärleksfotografering Helsingborg
Kärleksfotografering Helsingborg

Tycker du om att var med på bild eller inte? Om du inte gör det, berätta gärna varför! Det hjälper mig jättemycket att veta vad ni kämpar med så jag kan veta vad jag kan göra för att hjälpa er!

Evelinas klänning är ifrån Mii-Estilo

Kram

Håll dig uppdaterad

Skriv upp dig så får du notifieringar när jag postar nya inlägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyright © 2020 Simply Papaya Photography · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2020 · Ivy & LaneGenesis Framework · WordPress · Log in