Parfotografering bland syrener, blommor och hav

Parfotografering Halmstad / Kärleksfotografering Halmstad, bland syrener

Kvällen då jag skulle fotografera Kent och Sara så var vädret perfekt. Vi hade planerat att vi skulle fotografera på två olika platser. Det första stället var här, med enorma syrenbuskar som blommade för fullt. Något jag så gärna velat göra! Plus att det inte bara är mina favoritblommor, utan det är också Saras favorit så jag tyckte det skulle passa perfekt att fota just dem där!

Parfotografering Halmstad / Kärleksfotografering Halmstad, bland syrener

Parfotografering Halmstad / Kärleksfotografering Halmstad, bland syrenbuskar

Fotografering i Laxvik

Nästa plats vi fotograferade på var nere vid havet. Så vi körde till stranden i Laxvik (igen!).

På väg från grusparkeringen ner till stranden så upptäckte jag att det var fullt av små rosa blommor på marken! Så jag kände att jag bara måste prova att ta några bilder där innan vi fortsatte ner till stranden.

Parfotografering Halmstad / Kärleksfotografering Halmstad, Laxvik

Sen tog vi en liten fikapaus (obligatoriskt) och väntade på att solen skulle sjunka ner lite mer (vilket gör det mycket lättare att fotografera och ger ett mycket finare ljus).

Parfotografering Halmstad / Kärleksfotografering Halmstad, stranden i Laxvik

Parfotografering Halmstad / Kärleksfotografering Halmstad, stranden i Laxvik

Parfotografering Halmstad / Kärleksfotografering Halmstad, stranden i Laxvik

Parfotografering Halmstad / Kärleksfotografering Halmstad, stranden i Laxvik

När vi väl var klara och vi packat ihop oss och satt oss i bilen och börjat köra därifrån så ser jag, efter bara kanske kört 100 m, att himlen färgats så fin och jag bara kände att jag vill ut igen och ta lite bilder med den som bakgrund. Men eftersom alla var trötta och lite frusna så ville jag inte tvinga ut de andra igen så jag sa bara att jag ville ta några bilder på himlen. Så jag hoppade ut själv och plockade fram min kamera igen.  Men snart kom de andra efter och jag fick ta några till bilder på Kent och Sara! SÅ tacksam för det för det visade sig bli en av Saras favoriter efteråt!

Parfotografering Halmstad / Kärleksfotografering Halmstad, vid havet i Laxvik

Jag är tacksam för ett så tålmodigt par som ställde upp på alla mina infall! Och det betalade sig i att jag fick många olika foton! Trots att det rent teoretiskt bara var på två platser! Yay! Sånt gillar jag!

Kram ♥

Håll dig uppdaterad

Skriv upp dig så får du notifieringar när jag postar nya inlägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyright © 2020 Simply Papaya Photography · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2020 · Ivy & LaneGenesis Framework · WordPress · Logga in