Projekt 365: Dag 36-42

Projekt 365: Dag 41

Det är en ny vecka och än en gång måndag. Det oinspirerade vädret fortsätter. Det växlar snabbt mellan blåsigt, regn, snö, minusgrader och plusgrader!

Idag vaknade vi till samma gråa och trista himmel och regn och blåst som väsnades utanför fönsterna. Trots det ogästvänliga vädret bestämde jag mig i alla fall för att gå ut på en kort promenad. Jag passade på medans det var lite uppehåll. Efter en kvarts promenerande började det så smått snöa men det övergick snart i betydligt ymnigare och mycket blötare nederbörd. Fördelen med det var att jag fick upp takten desto mer (ville ju komma hem)!

Väl hemma igen kunde jag byta om till mina mysbyxor, utan något dåligt samvete, eftersom byxorna jag hade på mig hade blivit blöta efter promenaden;) Sen, uppvärmd som jag var, tränade jag mitt vanliga hemmapass som jag fått av sjukgymnasten, när jag gick hos henne.

Jag tycker verkligen inte det är roligt att träna. Önskar att jag tyckte det. Men jag försöker göra det ändå, för jag vet att jag behöver det. Gör jag det inte så brukar jag få ont. Har heller aldrig upplevt den där endorfinkicken som alla pratar om! Trots att jag testat många olika träningsmetoder. Men kan ändå känna ibland att det faktiskt känns bra att arbeta med kroppen. Alltid något.

Veckan som gått har varit en jättetråkig foto-vecka. Men här kommer ändå, om än väldigt motvilligt, bilder från veckan;)

Måndagen bjöd otroligt nog på en stunds solsken!

Projekt 365: Dag 36
Dag 36/365

Lyxigt kvällsfika 😉

Projekt 365: Dag 37
Dag 37/365
Projekt 365: Dag 38
Dag 38/365

Mer solsken för ett ögonblick!

Projekt 365: Dag 39
Dag 39/365

Mysig fika utomhus tillsammans med vänner.

Projekt 365: Dag 40
Dag 40/365

Rester från en fredagskväll med vänner

Projekt 365: Dag 41
Dag 41/365

Och så avslutade vi veckan med lite matlådeprepp.

Projekt 365: Dag 42
Dag 42/365

Ha en jättefin vecka!

Kramar

 
Kommentera