Projekt 365: Dag 22-28

Grötvik

Senaste veckan har varit väldigt intensiv, men rolig. Men har verkligen inte hunnit med att fotografera så mycket. När vi kommit hem har det varit mörkt och det har varit att bara snabbt fixa något att äta och sen däcka. Men men, så blir det ibland. Jag ger inte upp för det;) jag fotograferar vidare med mitt 365 projekt!

Dag 22/365
Dag 22/365

Det här har inte varit något man sett ofta på senaste tiden, solen! Men den hann knappt komma upp förrän molnen flög in och täckte himlen igen med sin grå-vita massa.

Soluppgång
Dag 23/365

Ibland har nöden ingen lag…men mannen var i alla fall lycklig 😉

Snabbmat
Dag 24/365

Nu syns det ju inte så bra här, men den här kakan är jättegod! Det är en mandelkaka med lingon i. Det låter lite konstigt med lingon kanske, men det funkar jättebra. Man gissar knappt att det är just lingon. Sen är det mandelmjöl och lite hackad mandel som ger lite god textur och lite crunch!

Kvällsfika
Dag 25/365

Årets första semla! Hade varit sugen i flera dagar…

Årets första semla
Dag 26/365
Fixar middag
Dag 27/365

På söndag eftermiddag hade vi ääääntligen lite tid medans det fortfarande var ljust så vi tog en tur ner till havet. Vi höll på att blåsa bort på kuppen men det var det värt. Och solen kikade fram lite lite medans den var på väg ner bakom horisonten.

Grötvik
Dag 28/365

Kram ♥
Kommentera