Den efterlängtade snön

Det är tisdag kväll. Jag väntar på att kaffet ska bli klart. Så jag tänkte passa på att skriva några rader.

I helgen, fredags och lördags, var vi hemma hos min mamma och hälsade på. Gissa om jag blev glad när det på lördag morgon började snöa! Har längtat efter snö. Har längtat efter att få gå ut och promenera i snöfall och se landskapet förvandlas. Hur perfekt var det inte att det blev så när vi var hemma i skogen!?

Otroligt nog var det inte årets första snö. Har faktiskt snöat en del redan. En vecka i december snöade det riktigt mycket (för att vara här nere i södra Sverige) Men just den veckan var jag upptagen hela veckan så jag hann inte njuta av det.

Så nu fick jag i alla fall en dag. En dag med snö.

Vi tog en promenad efter frukosten. Senare på dagen började det snöa ännu mer, med stora vita flingor, och då gick vi ut igen! Älskar att jag hade möjlighet att göra det!

Det snöar

Snö på landet

Här växte jag upp

Här växte jag upp. Vårt lilla Bullerbyn. Vi i ett hus och min farmor och farfar i huset bredvid.

Äntligen snö!

Det snöar

Snö i skogen

Snö

Vi är lediga den här veckan. Såå skönt. Nästa vecka återgår vi till vardagen och livet till dess vanliga lunk.

Kramar

 

 

 

Håll dig uppdaterad

Skriv upp dig så får du notifieringar när jag postar nya inlägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyright © 2020 Simply Papaya Photography · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2020 · Ivy & LaneGenesis Framework · WordPress · Log in