Projekt 365: Dag 1-7

Eftermiddagsljus

Heej!

Det här inlägget skulle varit klart mycket tidigare hade jag tänkt. Men jag har fått byta och fixa lite nya program att jobba i så jag har blivit lite försenad med allt! Tar lite tid att komma in i nya saker.

Nu är vi i alla fall mer än en vecka in i januari och jag är igång med mitt 365 projekt! Vi försökte åka ut på små fotopromenade nästan varje dag i förra veckan. Jag behöver verkligen den där lilla puschen att ta mig ut annars fastnar jag så lätt med bekvämare saker när man är ledig. När man väl ger sig ut så blir det ju oftast mysigt ändå. Om inte annat så blir det extra skönt att komma hem igen:)

Första veckan började bra i alla fall. Jag åkte ut i skogen en sväng, med några vänner, medan mannen gjorde annat. Vi hade sådan tur med vädret. Enligt prognosen skulle det regna hela dagen, men när vi gav oss ut var det uppehåll och det var uppehåll i princip tills det var dags för oss att åka hem. När vi satte oss i bilen så kom regnet.

Vandrar i skogen

Nästa dag så tog jag och mannen en tur till skogen. Blev inte så länge för jag hade sån jobbig huvudvärk. Men det var skönt att ändå komma ut lite i naturen. Till och med lite solsken hann vi se.

Promenad i skogen

På onsdagen var det regn, regn och regn. Och grått. Vi körde en sväng i hopp om att det skulle bli någon luckas uppehåll i regnandet, men inte då.

Regn, regn och grått

Dag 4 spenderades med att göra lite ärenden i stan och vi lyxade till det med en fika ute.

Fika på stan

Dag 5 strosade vi bland annat runt lite vid Slottsmöllan. Den här bron är riktigt pampig. Älskar gamla byggnader och kvarlämningar.

Slottsmöllan

På lördag eftermiddag åkte vi en bit utanför stan, till Nissaström och vandrade runt och utforskade lite. Hittade det här stället för något år sedan när vi var på väg hem från min mamma. Superfin natur och fina vyer. Måste definitivt tillbaks dit och utforska mer! Kan läsa mer om Nissatröm här!

Nissaström

På söndagen kom solen och alldeles klarblå himmel. Typiskt att mannen jobbade just den dagen! Men jag gick en liten promenad i alla fall och blev alldeles glad av det underbara eftermiddagsljuset.

Eftermiddagsljus

Hoppas ni har en bra vecka!

Kramar

 

 

 
Kommentera