Hej December

Skogspromenad vid Toftasjön

Nu var det längesen jag skrev något här. Har inte blivit så mycket fotograferande på sista tiden och det har varit ganska fullt upp. Men snart får det bli ändring på det. Har varit sugen ett tag nu på att starta ett nytt projekt 365! Så nu är planen att jag ska börja 1 januari!

Jag har försökt köra 365 utan press men jag tappar efter ett tag. Jag har så mycket jag vill lära mig så jag behöver lite press så att jag håller igång fotograferandet!

Om ni inte känner till projektet så handlar det helt enkelt om att man ska ta minst en bild varje dag i ett helt år.

Jag gjorde det för första gången 2012 och klarade det! Jag trodde aldrig att jag skulle klara att ta ett foto varje dag i ett helt år så det kändes riktigt bra att jag lyckades överbevisa mig själv. Jag lärde mig jättemycket det året. Det är till sådan hjälp att vara igång och använda kameran så mycket. Men om jag sen inte använder det på ett tag så tappar jag det jag lärt mig (speciellt teknikmässigt). Enda sättet att lära sig något, vad det än är, är ju att öva, öva och öva lite till!

Jag började på det en gång till några år senare och det gick jättebra, tills jag blev rejält sjuk på sommaren och var hemma ett bra tag och då orkade jag inte riktigt hålla igång det.

Jag tänker att om jag berättar om det för er så hålls jag lite mer ansvarig;)

Ingen annan som vill hänga på :)?

I alla fall, det har som sagt inte blivit så mycket fotograferandes på sista tiden, men var ute och promenerade vid Toftasjön för ett litet tag se (igen) och det var så stillsamt och fint!

Toftasjön

Toftasjön

Alltså vattnet var så stilla att speglingarna inte såg ut som speglingar. Det var nästan surrealistiskt! Som att träden växte neråt.

Toftasjön

Toftasjön

Skogspromenad vid Toftasjön

Skogspromenad vid Toftasjön

Skogspromenad vid Toftasjön

Skogspromenad vid Toftasjön

Är så mysigt att promenera i skogen. Speciellt när man får sådana här fina och lugna dagar då allt känns helt stilla.
Kommentera