Smultronställen – Höstfärger vid Toftasjön

Toftasjön

Ett smultronställe som jag gillar är Toftasjön. Toftasjön ligger strax utanför Halmstad. Så mysigt ställe. Och väldigt varierande natur. Där finns några olika vandringsleder man kan välja om man vill gå en längre promenad. Vi har tidigare gått runt sjön, en inte allt för lång promenad. Sen finns det längre leder man kan gå och vi har bara gått bitvis på några.

Den här gången ville  jag fotografera höstens färger. Det var en jättefin, solig dag. Alldeles vindstilla. Mötte inga andra människor mer än man med en hund som stannade och pratade lite med oss och berättade om sin hund som var sjuk (men sååå snäll) och någon enstaka person till. Så det var väldigt lugnt och skönt.

Höst vid Toftasjön,

Toftasjön

Smultronställen i Halland

Smultronställe, Toftasjön, Halmstad

Vi fick stanna titt som tätt för att ta bilder. Det var så fint överallt och vattnet var alldeles stilla och blankt.

Ett favoritställe, Toftasjön

Toftasjön

Träden speglade sig så fint i vattnet.

Toftasjön, Halmstad

Som sagt så är naturen längs Toftasjön väldigt varierande. Det är allt från gräs till stenar och till och med en liten liten badstrand finns.

Hoppas ni får en fin vecka!

Kramar ♥
Kommentera