Sommar hemma på landet

Solnedgång

Hej på er!

Det är en helt vanlig onsdag. Hösten har verkligen kommit på allvar nu. Med sina kyligare morgnar men när solen tittar fram så värmer den fortfarande så skönt. Har äntligen fått några finare dagar nu, hoppas det håller i sig lite till.

Har inte varit jättepigg. Så jag har bland annat hamnat lite efter med mina bilder. Så det kommer att komma lite mer bilder från sommaren och semestern här i stället för höstbilder. Och det har inte heller blivit så mycket fotograferande. Som jag saknar det!

I alla fall, vi var hemma på landet en sväng och hälsade på mamma när det fortfarande var “sommar”. Det var skönt. Jag var förkyld så jag var väl inte jättepigg men det var ändå lugnt och skönt. Hann i alla fall med att sitta ute och läsa och fika en gång.

Fika på landet

Hemma på landet

Smultron på landet

Vallmo

Jag promenerade runt i trädgården och fotograferade blommor och annat grönt som jag hittade. Solen tittade fram en snabbis på kvällen och fick trädtopparna att glöda och himlen att färgas i mysiga färger.

Solnedgång på landet

Nästa dag tog vi en lång promenad där vi bland annat träffade några trevliga hästar. Vi träffade också några får och kalkoner som bodde grannar med varandra. Och en ensam ko som nyfiket kom fram och stirrade på oss tills hon efter en stund tröttnade och istället kliade huvudet mot ett äppelträd.

Hästar hemma på landet

Hemma på landet

En ko och ett äppelträd

Det är mysigt på landet. Det finns alltid något att se eller upptäcka. Alltid något att fota, även om man har fotograferat samma sak en triljon gånger. Naturen förändras alltid.
Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.