Kvällsljus och mjuka fält

För några kvällar sen bestämde vi oss för att åka ut en sväng utanför stan och njuta av det härliga kvällsljuset. Jag älskar kvällsljus.

På vägen så hade de tydligen bestämt sig för att de skulle asfaltera om just en sträcka på vägen som vi valt att köra. Så vi blev omdirigerade en rejäl bit för att bara komma strax utanför stan. Vilket i sin tur gjorde att det blev lite senare än vi tänkt och att det bästa ljuset hann försvinna. Men det var ändå fint. Vi stannade på en liten väg längs stora fält, ena sidan säd och andra sidan ängar med betande kor. Älskar hur mjuka fälten med säd ser ut. När de böljande vajar i vinden ser de nästan ut som mjuk lejonpäls.

Betande kor vid Trönninge ängar i kvällsljus

Hittade ett torn, som vi misstänker är ett fågelskådartorn, som vi gick upp i och som bjöd på utsikt över det öppna landskapet.

Trönninge ängar i kvällsljus

Kor vid Trönninge ängar

Trönninge ängar i kvällsjus

Trönninge ängar

Vi  är så dåliga på att åka ut i naturen på kvällarna. Är ofta trötta och soffan är så skön. Med det är ju just då som det bästa ljuset är. Så det är ett mål, att vi ska ta oss ut mer och njuta av de ljusare sommarkvällarna.

Vad hittar ni på när kvällen kommer?

kramar ♥

Håll dig uppdaterad

Skriv upp dig så får du notifieringar när jag postar nya inlägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyright © 2020 Simply Papaya Photography · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2020 · Ivy & LaneGenesis Framework · WordPress · Logga in