Kaffe på en bro

Fylleån

Igår var en sådan där skön eftermiddag. Den spenderades tillsammans med en härlig vän. Solen sken och äntligen fick vi se den blåa himlen igen. Vi körde in på en liten väg som nog inte används så mycket längre, i utkanten av stan. Vi körde tills vägen tog slut. Där såg vi en bro över ån som rann längs vägen men som skymdes av alla träd och växtlighet.

Där tog vi vår fikakorg, gick ut på den soliga bron och bestämde oss för att där, mitt på bron, där skulle vi ta vår fika. Där var så vackert och grönt, och ån var alldeles stilla och blank. Det enda som störde var ljudet från motorvägen alldeles i närheten, men där var så mysigt så vi bestämde oss för att ignorera det.

Sådana stunder är verkligen guld värda.

Fylleån

Fylleån

Fylleån

Hoppas ni hinner njuta av solen!

Kram på er

 

 
4 svar till “Kaffe på en bro“

  1. åh vad rofyllt och härligt, sånt borde jag införa mer av <3

    1. Jaa gör det!☺?

  2. men åh vilken idyll! ibland krävs inte mer av livet än att komma ut i naturen lite.

    1. Ja det var jättemysigt! Nä så är det verkligen! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.