Kaffe på en bro

Igår var en sådan där skön eftermiddag. Den spenderades tillsammans med en härlig vän. Solen sken och äntligen fick vi se den blåa himlen igen. Vi körde in på en liten väg som nog inte används så mycket längre, i utkanten av stan. Vi körde tills vägen tog slut. Där såg vi en bro över ån som rann längs vägen men som skymdes av alla träd och växtlighet.

Där tog vi vår fikakorg, gick ut på den soliga bron och bestämde oss för att där, mitt på bron, där skulle vi ta vår fika. Där var så vackert och grönt, och ån var alldeles stilla och blank. Det enda som störde var ljudet från motorvägen alldeles i närheten, men där var så mysigt så vi bestämde oss för att ignorera det.

Sådana stunder är verkligen guld värda.

Fylleån

Fylleån

Fylleån

Hoppas ni hinner njuta av solen!

Kram på er

 

 

Håll dig uppdaterad

Skriv upp dig så får du notifieringar när jag postar nya inlägg!

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyright © 2020 Simply Papaya Photography · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2020 · Ivy & LaneGenesis Framework · WordPress · Logga in