Steninge – En eftermiddag vid havet

Steninge, Halmstad

Efter att vi utforskat Morups tånge, för några veckor sen, så åkte vi efter det vidare till Steninge med några vänner. Steninge ligger lite norr om Halmstad och är en väldigt vacker kustremsa. Har varit vid Steninge en gång innan men den här gången var vi nog snäppet längre norrut.

Vi promenerade från parkeringen, på en smal liten väg över en äng eller hed, och så ut på en liten utbuktning (eller vad man kallar det) med massa stenar och klippor där vi sen spenderade de kommande timmarna med att äta, prata och fotografera.

Steninge, Halmstad

Steninge, Halmstad

Steninge, Halmstad

Steninge, Halmstad

Steninge, Halmstad

Verkligen ett supermysigt litet smultronställe. Älskar att det varierar så mycket i natur här längs kusten omkring Halmstad. Allt från stora sandstränder till klippor och stenar. Platser med utsikt över havet och härliga skogar.

Kramar

 
2 svar till “Steninge – En eftermiddag vid havet“

  1. Åh, så härligt det här såg ut! Jag älskar de här små smultronställena en kan hitta runtom i landet 🙂 Kram!

    1. Det var jättehärligt:) Jag också! Har det som en personlig liten utmaning, att hitta smultronställen på hemmaplan!:)
      Kram

Kommentera