Steninge – En eftermiddag vid havet

Efter att vi utforskat Morups tånge, för några veckor sen, så åkte vi efter det vidare till Steninge med några vänner. Steninge ligger lite norr om Halmstad och är en väldigt vacker kustremsa. Har varit vid Steninge en gång innan men den här gången var vi nog snäppet längre norrut.

Vi promenerade från parkeringen, på en smal liten väg över en äng eller hed, och så ut på en liten utbuktning (eller vad man kallar det) med massa stenar och klippor där vi sen spenderade de kommande timmarna med att äta, prata och fotografera.

Steninge, Halmstad

Steninge, Halmstad

Steninge, Halmstad

Steninge, Halmstad

Steninge, Halmstad

Verkligen ett supermysigt litet smultronställe. Älskar att det varierar så mycket i natur här längs kusten omkring Halmstad. Allt från stora sandstränder till klippor och stenar. Platser med utsikt över havet och härliga skogar.

Kramar

 

Håll dig uppdaterad

Skriv upp dig så får du notifieringar när jag postar nya inlägg!

Comments

    • Pia says

      Det var jättehärligt:) Jag också! Har det som en personlig liten utmaning, att hitta smultronställen på hemmaplan!:)
      Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyright © 2020 Simply Papaya Photography · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2020 · Ivy & LaneGenesis Framework · WordPress · Log in