En solig promenad längs Fylleån

Vi tog en promenad i förrgår, längs Fylleån en bit. Har varit mycket nu en tid så behövde komma ut lite, och behövde få fotografera lite också! Vi gick en sträcka längs Fylleåleden som vi inte gått tidigare. Låg jättemysigt vid ån, som kantades av tjock grönska.

Fylleån, Halmstad

Vi satte oss på en bänk med bord längs stigen och åt några mackor med ägg som vi tagit med oss och njöt av fågelsången. De sjöng så högt och så vackert just där vi satt, nästan som att de sjöng för oss.

Fylleåleden, Halmstad

Efter vi hade ätit klart gick vi vidare. Vi hade Fylleån på ena sidan stigen och ängar på andra sidan och böljande kullar. Någon hade klippt gräset så det doftade underbart av hö. Hö som får mig att tänka på barndomen hos min morfar och mormor som hade gård och djur. Där fick vi åka hölass. Minns att det var så läskigt när vi skulle åka över ån där, på gamla träbroar, och vi sittandes så högt upp.

Fylleåleden, Halmstad

Fylleåleden, Halmstad

Fylleåleden, Halmstad

Efter en bit så träffade vi på en häst som stod och vilade på i solen. Ja, i en hage alltså. Vi pratade lite med hästen. Har alltid älskat hästar men inte ridit mycket tyvärr. Så otroligt vackra djur.

Fylleåleden, Halmstad

Vi kom sen fram till en bro, vi stannade till och jag fotograferade lite och sen bestämde vi oss för att vända tillbaka. Men det var mysigt att få komma ut och utforska lite. Få njuta lite av solskenet och röra på sig.

Fylleån, Halmstad

Hoppas ni också får njuta av lite sommar och sol!

Kramar ♥

 

 
Kommentera