Vecka 20

Veckan som gått bjöd på ett par riktigt underbara sommardagar. Kändes inte som vår utan det var sommarvärme som resulterade i årets första solbränna. Nu har det blivit riktigt grönt, från att sakta, sakta skifta om, till pang så blev det grönt! Syrenerna, som är en av mina absoluta favoriter, börjar slå ut!

Jag blev bjuden på lunch vid havet med några favoriter. Vi svalkade oss med glass och njöt av solen och värmen. Jag fick lite väl mycket sol på mig. Vi åkte till en bokskog på Hallandsåsen, Osbecks bokskogar, som var sååå vacker och mäktig. Dessvärre blev det väldigt grått och kallt så åt vår lunch där och tog sen en sväng till Båstad och tog en promenad där. Jättefint! Så får åka tillbaka både till skogen och staden vid vattnet.

När vi kom fram till naturreservatet på lördagen och skulle parkera, lade vi märke till att bilen bredvid hade sönderslagna rutor. Några människor stod där och när vi klev ur bilen berättade de att det precis hänt, den och två bilar till hade fått sönderslagna rutor av inbrottstjuvar, en dam hade oturligt nog lämnat handväskan i bilen, med tanken att de ju bara skulle gå en liten sväng, och de hade inte alls varit borta länge.  Där, på den lilla grusparkeringen, ute i skogen! Svårt att fatta, inte ens där får man vara i fred. På vägen dit hade vi noterat en skylt som sa, “töm bilen själv” men ändå tänker man väl inte att det ska hända på en sådan plats! Men tydligen gör det visst det.

Så vi tömde bilen på allt, lät några fönsterrutor vara lite nervevade och öppnade handskfacket, allt för att visa att här finns inget att hämta.

Så det var tråkigt men också lite tänkvärt. Att man behöver vara försiktig.

magnolia

lunch och bokskog

Hur har din vecka varit?

Kramar

Håll dig uppdaterad

Skriv upp dig så får du notifieringar när jag postar nya inlägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Följ mig på Instagram

Copyright © 2019 Simply Papaya Photography · Theme by 17th Avenue