Vecka 19

Bredaredssjön

Veckorna rusar fram. Har varit en del inbokat i veckan så det har varit fullt upp. Men har ändå hunnit med rätt mycket och helgen har varit riktigt mysig. I lördags tog vi det lugnt på förmiddagen, och småpysslade med lite som behöver grejas med, sen efter lunch/fikat åkte vi till Möllegård och köpte varsin glass på Riccardos och tog en promenad i skogen där. Supermysigt. Det var varmt, lugnt och skönt. Fåglarna kvittrade och sjöng, det lät nästan som man var i en djungel. Sen hemåt och vid fem-tiden var det iväg hem till några vänner och fira att de haft bröllopsdag. Så det blev champagne och god förrätt, grillat och en after eight cheescake som jag gjort dagen innan. Och sen avslutades kvällen med Eurovision.

Här är några bilder från vecka som gått!

Fält

Glass på Riccardos

Firar med champagne

Matar gås

Ha en underbar vecka!

Kramar

 

 
Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.