Vecka 18

Morups Tånge, Falkenberg

Det har varit en rätt lugn och skön vecka. Maj månad kom och tog med sig massa sol och blå himmel och även några riktigt varma och sköna dagar. Det har sakta börjat skifta om till grönt bland träden, helt underbart!

Första maj spenderades med vänner och vi var strax norr om Falkenberg och besökte Morups Tånge och sen neråt Halmstad igen och stannade vid Steninge och spenderade ett par timmar vid havet och klipporna där. Såå fint ställe! Ännu ett smultronställe att lägga till på den växande listan. Vi grillade korv i solskenet och satt och pratade och hoppade runt på stenarna och jag fotade så klart!

Annat denna veckan är att nya bloggen blev klar. Sen kom jag äntligen igång med mitt lilla träningsprogram igen efter en tid med massa förkylningar och annan trötthet och stress och annat. Känns så bra att i alla fall börjat igen!

Haft mycket mysig tid med vänner, hjälpte några vänner att flytta på lördagen, grillning efter det och på lördagskvällen var vi bortbjudna och blev bortskämda med god mat och goa vänner!

Morups Tånge

Steninge

Steninge

Grillar på klipporna

Steninge

Hoppas ni haft en bra vecka!

Kramar

 
Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.