Vecka 15

promenad i skogen

En vecka som började lite stressig men avslutades lugnare. I fredags åkte vi och lillebror hem och hälsade på hos mamma och promenerade i skogen och njöt av tystnaden. Inte mycket som stör där hemma!

Efter att mannen passat på att storstäda och tvätta bilen så tog vi allihop en promenad i skogen och där pausade vi och fikade vid en mysig liten sjö. Vinden var kall men solen värmde så skönt.

Fika vid Larsbo sjön

Söndagen spenderade vi tillsammans med mysiga vänner nere vid havet, vi grillade korv, drack kaffe och åt choklad, hoppade på klipporna och jag fotade (så klart) Sååå mysigt! Grillningen avslutades sen med årets första “dopp”, hihi, av mannen som råkade halka på några hala stenar nere vid vattnet! Han blev lugnt sagt lite blöt, och vi kunde inte riktigt hålla oss för skratt. Han slog sig som tur var inte i alla fall och han skrattade själv åt eländet!

Grillar i Grötvik

Grötvik

Och nu den här veckan ska jag vara helt ledig, inga krav, göra bara vad vi känner för och orkar. Mannen har också ledigt hela veckan så det ska bli jätteskönt och välbehövligt. Har inte haft så mycket ork nu ett tag så jag hoppas jag kan få tillbaks lite lust och energi snart.
Håller på också och ska flytta bloggen, så kommer passa på att jobba med det under veckan, är ju lite jobb med det och jag hoppas det kommer gå bra med allt!

Veckans tips!
Måste tipsa om ett program på svt play. Ingen av oss är särskilt fågelintresserade, men efter att blivit tipsade av vänner så testade vi Det stora fågeläventyret och måste säga att vi båda två snart fastnade! Om ni inte sett det så är det en tävling med några kända svenska personer som paras ihop med varsin fågelskådare och som ska tävla i fågelskådning. De är ute på olika platser i Sverige och letar och fotograferar fåglar i olika tävlingar. Det har till och med blivit så att vi båda två har börjat kolla på fåglar nu när vi är ute!
Vi gillar ju natur och fotografering och det finns ju med i programmet och det är roligt att man börjar uppmärksamma djuren mer i naturen. Supertrevligt program som jag varmt kan rekommendera!

Hoppas ni får en fin vecka!
Kramar
Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.