Vecka 14

Redan dags för en ny veckosummering. Det börjar mer och mer kännas som att våren är här. Det har hänt tråkiga saker och bra saker.
Tråkiga är ju, som nog ingen missat, det hemska som hände i Stockholm. Tänker på dem som drabbats.

Sen det som varit bra, har haft lite mer tid att åka ut i naturen och försöka koppla av, inte funkat 100 procent, men jag har ändå fått känna lite lugn. Jag känner mer och mer hur bra jag mår av att komma ut i naturen, gärna med en fikakorg, och alltid med kameran i handen.

Började veckan med en ledig dag, båda två var lediga och vi tog oss ner till ett ställe vid havet som jag hört talas om via instagram. Det var såå fint! Ett gammalt stenbrott. Vi gick runt och uppför och stannade mitt på brottet och fikade på klippan med en fantastisk utsikt! Lite trist väder och jag mådde inte super men det var ändå bra att vi kom ut för jag är så glad att hitta ännu ett smultronstället nära mitt hem, i vår egen stad.
Stenbrott Grötvik
Jag hittade äntligen första vitsipporna! Som jag längtat efter dem. För mig är det vitsipporna som är mitt vårtecken. Lite blygt börjar de titta fram.

Under helgen hann vi med två utflykter men den bästa var söndagens och jag kommer skriva mer om den senare.

Sjö i skogen

Stranden Laxvik

Hur har er vecka varit?

Kramar ❤
2 svar till “Vecka 14“

  1. Naturen är verkligen en läkande kraft när det är tungt. Håller med om att vitsipporna är ett så starkt vårtecken. Blev helt lycklig i helgen när jag fick röra vid vitsippor igen. Förra året vid den här tiden fick jag ett besked som gjorde så ont att jag inte visste hur jag skulle hantera det. Då la jag mig ner i ett hav av vitsippor och grät tills jag kände mig okej igen. Sen dess kommer vitsippor alltid vara en symbol för läkning och samhörighet för mig. Att bara få vara där bland dem gjorde mig okej igen.

  2. Eller hur!? Skönt att du ändå kan förknippa dem med något positivt nu!<3 <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.