Vecka 9

Snöar

Det har varit en rätt  lugn vecka. Vädret har varit ganska tråkigt så det har inte blivit så mycket roligt fotograferande.
Men fick i alla fall se lite spännande himmel och de första snödropparna! En morgon snöade det jättemycket och snöflingorna var gigantiska. Men som vanligt var snön borta redan innan dagen var slut. Såg finalen av På spåret med några vänner och vi åt kladdkaka.
Lördagen bjöd på regn så ingen fotopromenerande där. Så på lördagen gjorde vi bara några ärenden och övningskörde lite. Starta stanna, starta stanna, starta stanna…

Vi försöker att åka någonstans, när vi har ledigt under helgen, till något ställe och utforska. Har blivit en del nya ställen sista tiden vilket har varit riktigt roligt för vi har upptäckt riktigt härliga platser som vi vill åka tillbaka till och utforska närmare!

Under söndagen hade vi liite bättre tur med vädret, det var i alla fall uppehåll en stund, så vi åkte ut till en skog utanför stan som jag läst om och som ska vara vacker. Skedala skog. Så var det också! Jättemysig granskog med mossa och stora stenar. Finns några vandringsleder att välja på som vi definitivt ska traska på någon gång framöver!

Hur har er vecka varit?

vecka 9

gran

Skedala skog

 

Kram

 
Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.