Vecka 12

Den här veckan har det varit full rulle. Dessutom har vi också börjat skärpa oss med vad vi äter, har varit alldeles för slappt och för mycket sötsaker ett tag nu! Så nu ska vi försöka skära ner på onyttigheter, i alla fall under veckorna, och försöka äta mer grönt och frukt. Har testat flera nya recept i veckan, några riktigt bra faktiskt! Enkla, billiga och vegetariska. Ska skriva mer om det längre fram när jag testat lite.

Har ätit jordgubbar till frukost (det är lyx)

Vädret har varit verkligen omväxlande, en eftermiddag blåste det upp ordentligt när jag och en vän skulle ta en fika nere vid havet och det blåste rejält så vi knappt kunde stå upp och det tillsammans med ett ösregn. Men bara en liten stund senare var det bortblåst och himlen blev alldeles blå. Ena dagen vår och den andra inte.
Har haft vänner på besök, vandrat i skogen (supermysigt), hälsat på några hästar vi stötte på, med mera. Tyvärr avslutades veckan med att mannen blev sjuk.

Blåsig dag

Laxvik

Toftasjön

Skedala skog

Fika vid Toftasjön


Kramar

Håll dig uppdaterad

Skriv upp dig så får du notifieringar när jag postar nya inlägg!

Comments

  1. Wilda says

    Jag ska också ta nya tag nu efter att ha haft en hektisk tid och mest gjort vad jag kunnat för att orka med. I längden orkar en ju bättre med mindre socker så det håller vi tummarna för! Vilka fina foton och härligt att solen kommer mer och mer nu! Den där sista bilden gav mig ett sånt lugn inuti. Fint <3 Och hoppas mannen kryar på sig snabbt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyright © 2020 Simply Papaya Photography · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2020 · Ivy & LaneGenesis Framework · WordPress · Log in