vecka 10

Haverdal strand

Det har varit en bra vecka. Varit mycket tillsammans med vänner. Varit på nya naturäventyr och utforskat våra omgivningar, i solsken dessutom! Den här veckan har faktiskt bjudit på några soliga, sköna vårdagar.

Trönninge strand

Studerat djurfenomen…jag tyckte de som tittade på djuren såg roligare ut än djuren!

Kalljästa frallor

Mannen testade ett nytt brödrecept på fredagskvällen som bara var att slänga in i ugnen på lördagsmorgonen sen. Blev inte hundra bra men var ändå goda att äta och får testas igen. Superenkla! Recept kan ni hitta på bloggen Undertian, en jättebra blogg med massa enkla och billiga recept som definitivt ska testas!
Haverdal naturreservat

Haverdal

Hittade som sagt ännu ett härligt ställe! Där kan vara riktigt mysigt till våren tror jag. Haverdals naturreservat. Vi vandrade i skog och mötte märkliga träd som slingrade sig som ormar. Och vi pausade och tog en fika nere vid havet, så vackert!
Wicket och Dee

Jag tog bilder också till nya äventyr med Wicket och Dee. Om ni inte vet vilka de är kan ni läsa om det här. Ser ni dem på bilden?
Glass på Riccardos

Sen på vägen hem kunde vi inte låta bli att stanna till på Halmstads troligen mest kända glasställe och köpa årets första glass att smaska på utomhus. Riccardos glass heter stället och de gör italiensk glass, mums!

Lördagskvällen spenderades tillsammans med härliga vänner och god mat och smaskig fruktsallad till efterrätt!

Hoppas ni också har haft en bra vecka?
kram
Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.