Halmstad by night

Slottet Halmstad

Något jag fotograferar väldigt sällan är kvällsbilder, inomhus ibland, men väldigt sällan ute. Och ska man bli bättre på fotografering så är ju det bästa att fotografera mycket och ofta och att testa många olika saker och typer av fotografering. Vilket jag försöker göra.

En grej jag känt att jag vill testa och öva mig på är att fotografera stadsmiljö på kvällen. Och en av mina favoritbyggnader i Halmstad är slottet. Så det ville jag testa att fotografera, vilket jag gjorde.

Det är också en av fördelarna på vintern, att det blir mörkt tidigt, så man behöver inte åka ut jättesent för att fotografera kvällsbilder!

Saker jag använde mig av:
stativ (har du inget så hitta något att ställa kameran på)
fjärrutlösare (eller timern på kameran om du inte har ett stativ)
lång slutartid

Nissan, Halmstad

 

Kramar

 
4 svar till “Halmstad by night“

  1. Nice! Du har nästan lika bra öga för fina motiv som jag 🙂

  2. Så fina bilder! Dessutom av en väldigt vacker stad. Jag bodde där för 15 år sedan och vi var också ute och tog kvällsbilder utåt hamnen. Då hade jag min första digitalkamera och det var jättekul att experimentera. 🙂

  3. Tack!! Nä vad roligt att du bott här:) Då kanske du har tips på fotoplatser här omkring?;)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.