Vecka 7

Så har ännu en vecka passerat. Fattar inte hur fort tiden går… men det är lite skönt, det betyder att våren snart är här!

Veckan har varit bra. Varit ute och fotograferat rätt mycket vilket är skönt! Det gör mig lugn…
Provade att baka en tårta från Linda Lomelinos tårtbok för första gången. En citrontårta, eller citronälskarens drömtårta som hon kallar den. Hög blev den men långt ifrån perfekt, haha, men den blev ändå jättegod.

citrontårta

Firat vår bröllopsdag har vi också gjort. Tagit en fika på stan (vilket vi sällan gör), vi gillar vårt eget kaffe bäst, haha. Men ibland är det mysigt och komma ut och sitta och fika på något mysigt ställe. Var också på Halmstad Konsthall och tittade på Linda Lomelinos utställning!

Fika och bröllopsdag

Utställning Linda Lomelino

Var hemma hos min mamma en liten sväng, som bjöd på massa god mat, det var också mysigt. Och semlor!
På vägen hem därifrån stannade vi till på ett ställe en bit utanför Halmstad, Nissaström. Vilket ställe! Miljö och naturvyer jag inte väntat mig så nära hemma, svårt att beskriva! Dit ska vi definitivt återvända och utforska mer och framförallt till våren!

Och jag fortsatte min övningskörning. Testade för första gången att växla och körde på en riktig väg! Det var läskigt haha. Fick till och med möte! Men jag krockade inte och inga skråmor på bilen heller än;)
Jag låter nog jättetramsig, men köra bil är en sån där grej som jag trott att jag aldrig ska klara. Jag vet att det är en jättedum tanke, för alla andra kan ju lära sig så varför skulle inte jag? Men ändå…

semlor och övningskörning

Det blir en väldig blandning av bilder här känner jag. Men det är minnen från veckan så det får väl vara så..;)
Ja, och så har jag blivit sjuk igen!

Kraam

Håll dig uppdaterad

Skriv upp dig så får du notifieringar när jag postar nya inlägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyright © 2020 Simply Papaya Photography · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2020 · Ivy & LaneGenesis Framework · WordPress · Log in