Januari 2017

Påarp/Laxvik

I´m back! Jag sitter och stirrar på tangenterna… sippar från mitt vattenglas… pillar på anteckningsblocket som ligger på skrivbordet… det är format som en blomma, ja anteckningsblocket alltså, inte skrivbordet. Trummar lite på tangentbordet… kollar mailen på mobilen…  Hur svårt ska det vara att skriva? Önskar jag var en av de där människorna där orden bara kommer, som kan skriva om precis vad som helst och det låter ändå spännande! Aldrig varit jag…men älskar att fotografera…. fånga ögonblick och samla på minnen, på platser, på människorna… det gillar jag!
Ska sluta babbla nu, men som sagt, är tillbaks här, ville bara säga det!

Det är mycket grått just nu… men jag försöker fotografera ändå. Var ute vid havet i Laxvik/Påarp i helgen. Där var också grått grått grått… men det var mysigt ändå.Stranden Laxvik

Kram kram / Pia
One Reply to “Januari 2017”

Kommentera