Januari 2017

I´m back! Jag sitter och stirrar på tangenterna… sippar från mitt vattenglas… pillar på anteckningsblocket som ligger på skrivbordet… det är format som en blomma, ja anteckningsblocket alltså, inte skrivbordet. Trummar lite på tangentbordet… kollar mailen på mobilen…  Hur svårt ska det vara att skriva? Önskar jag var en av de där människorna där orden bara kommer, som kan skriva om precis vad som helst och det låter ändå spännande! Aldrig varit jag…men älskar att fotografera…. fånga ögonblick och samla på minnen, på platser, på människorna… det gillar jag!
Ska sluta babbla nu, men som sagt, är tillbaks här, ville bara säga det!

Det är mycket grått just nu… men jag försöker fotografera ändå. Var ute vid havet i Laxvik/Påarp i helgen. Där var också grått grått grått… men det var mysigt ändå.Stranden Laxvik

Kram kram / Pia

Håll dig uppdaterad

Skriv upp dig så får du notifieringar när jag postar nya inlägg!

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyright © 2020 Simply Papaya Photography · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2020 · Ivy & LaneGenesis Framework · WordPress · Logga in