Se de små sakerna i livet

En bra sak med det här fotoprojektet jag håller på med, att fota varje dag, är att jag verkligen tvingas fundera och försöka hitta saker i vardagen eller hemma att fotografera. Det är jättesvårt att göra detta varje dag! Och många dagar hittar jag inget och det känns inte alls så roligt att behöva lägga upp någon bild på Flickr.
Men om jag inte haft projektet så hade jag under sådana dagar troligen inte orkat bry mig och det hade inte blivit något fotograferat. Vilket egentligen inte är hela världen. Men för mig personligen så känner jag att jag behöver det lilla tvånget, annars kommer jag ha perioder där jag inte alls ens försöker och jag kommer inte lära mig något. Och jag VILL lära mig.

Så jag måste varje dag anstränga mig att hitta något att fotografera. Och det gör att jag tittar mer. Tittar närmre. Tänker mer. Allt det är för mig positivt.

Så för ett litet tag sen plockade jag fram mitt makroobjektiv, som jag inte använt på ett tag, och började titta närmre! Och det är så inspirerande! Det är som en helt annan värld som öppnar sig och som man hade missat om man inte tittat efter lite noggrannare.

Jag antar att vad jag vill få fram med det här är att titta lite närmare helt enkelt. Stanna upp och se de små sakerna i livet och uppskatta dem!

macrofotografering

macrofotografering

Macrofotografering

/ Pia

Håll dig uppdaterad

Skriv upp dig så får du notifieringar när jag postar nya inlägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyright © 2020 Simply Papaya Photography · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2020 · Ivy & LaneGenesis Framework · WordPress · Log in