Stormen Egon

Efter storm och stora vågor

Förra helgen var det dags för ännu en stormvarning. Det blev lite mer blåsigt här den här gången. Dagen efter tog vi kameran och körde ut på fotoutflykt. Det blåste fortfarande rejält kan jag säga. Jag tyckte det var blåsigt när vi var ute vid havet när Svea blåste förbi (skrev om det här), men det var inte så mycket i jämförelse med den här dagen.
Vi började med en sväng in till stan, mest för att se hur det såg ut efter Egon och det var mycket vatten i Nissan.
Sen åkte vi ner mot havet, men testade först en liten avstickare som jag sett på en karta, och den ledde oss till en plats som kommer bli en av mina favoritplatser här! En utsiktsplats som var helt otrolig!

Utsikt Grötvik
Underbar utsikt

Lite svårt att fotografera dock, för det kom sådana vindpustar att man nästan blåste omkull, så det var inte ens lönt att fundera på att sätta upp något stativ heller.  Men väldigt vacker utsikt, ska definitivt åka hit många gånger! Väldigt mäktigt när man såg den lilla, lilla kustvägen längs vattnet där nere och vågorna som slog in som var nästa lika stora som bilarna.

Sedan körde vi ner till havet. Om vi tyckte det blåste mycket uppe på utsiktsplatsen så var det ännu värre här nere. Men nu var vi där så vi tänkte att vi får väl ändå gå ur bilen och fotografera lite. Vilket nästan var omöjligt, haha. Både vinden och vattnet var ju helt galna, så det var lite fuktigt, och svårt att gå, och alltså också lite svårt att fotografera.

Fotografering efter stormen Egon

Fotografering efter stormen Egon

//Pia
Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.