Snö

Snöar

I veckan planerade vi en upptäcka/fotografera-tur igen. En liten bit bort från där vi höll på att blåsa bort förra gången. På vägen dit började det regna lite smått, typiskt. Men vi hade ju paraply med oss så det borde väl gå ändå, tänkte vi. Men när vi kom till platsen började det regna betydligt mer och blåsa dessutom. Så vi bestämde oss för att sitta kvar i bilen en stund och se om det lättade. Det gjorde det inte riktigt…det förvandlades i stället till tung, blöt, snö! Snö är ju fint! Har lääängtat efter att få vara ute i ett riktigt snöfall. Men detta var inte fin, härlig snö… Men vi väntade lite till och efter en stund lugnade det ner sig, blev en liten aning mindre blöt snö och inte så blåsigt, så vi tog vårt paraply och steg ur bilen och fotade lite i närheten.

Väldigt skönt att jag slapp vara ute i detta ensam. Kan vara lite klurigt att fota samtidigt som du ska hålla i ett paraply. Tack till mannen! 🙂
Så det blev mysigt till slut ändå.

Snöar vid kusten

Snöar vid havet

Snöar vid havet

Snöar vid havet

 

/ Pia
Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.