365 bilder

Jaha…då var man här igen! Förvånad, överraskad…
2012 tog jag mig an projekt 365 (vilket det året egentligen var 366). En bild varje dag i 365 dagar. Trodde aldrig jag skulle klara det, men konstigt nog tog jag mig igenom hela året! Aldrig mer trodde jag…och här sitter jag nu igen…och fattar ingenting! :):)

Jag vet inte vad som hände…bara kände för några veckor sen att jag började bli sugen.. har tappat mitt fotograferande och har längtat efter att ta tag i det igen…och detta är ett sätt. Vill lära mig. Tycker det är såå roligt med fotografi. Behöver något som pushar mig, annars blir det inte.
Så här är jag alltså, men denna gången vill jag göra det bättre, mer riktig kamera-bilder (blev många mobilbilder förra gången)

Åkte ut till havet första dagen på året.

västkusten

Det var väldigt kallt och blåsigt med det blev spännande natur.

västkusten

västkusten

västkusten

västkusten
En kall och tålmodig man 🙂

/ Pia

Håll dig uppdaterad

Skriv upp dig så får du notifieringar när jag postar nya inlägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyright © 2020 Simply Papaya Photography · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2020 · Ivy & LaneGenesis Framework · WordPress · Log in